Pasta met Féta
Datum: 18-09-2006
Bereidingstijd
20 minuten

Aantal personen
2 personen

Ingrediënten
250 gram grote pasta
60 gram pijnboompitjes
1 bakje cherrytomaatjes
1 komkommer
groene olijven
blokjes fétakaas

Bereiding
Breng de pasta aan de kook.
Snij ondertussen de geschilede komkommer in stukjes en de charrytomaatjes doormidden.

Dit kun je alvast in een schaal doen en met wat wittewijnazijn besprenkelen.

De olijfjes kunnen ook in plakjes worden gesneden en aan het geheel worden toegevoegd.

Rooster de pijnboompitjes in een klein pannetje met wat olie. Blijven roeren totdat ze goudbruin zijn en meteen van het vuur afhalen en in een schaaltje waar al een server in ligt gooien om ze uit te laten lekken.

Als de pasta gaar is, afgieten en in de pan laten zitten. De schaal met ingrediënten kun je eventueel uit laten lekker en daarna de fétakaas er doorheen mengen.

Nu kun je de salade met de pasta op het bord doen en met de geroosterde pijnboompitjes aankleden.

Eventueel kan er ook bieslook worden toegevoegd.
 
Geef uw mening over dit recept!
 
Reijnoud schreef op 18-09-2006:
Is erg lekker met een rood wijntje, zoals Los Molinos!
 
Reijnoud schreef op 18-09-2006:
Ook erg lekker: Als het eten is opgediend nog wat olijf olie extra vergine erover en wat zout en peper uit de molen erover.
 
Naam
Homepage
Email
Tekst
Wortel van 64 is:
:p      :)      ;)      :r      :$      :S      :(      :((      (kwijl)      *o*      (we)      _o_      (s)      |o      :|      c_/      (suf)      :s)      :y      (triest)     (a)      (t)